6.5.09

UN DIA DE NETEJA I CONCIENCIACIÓ

Hola a tothom! 

Per fí he pogut actualitzar, ja tenim internet legal al piset de Burja  :)
i espere poder actualitzar més a sovint.

El diumenge 26 vam anar l'ejecutiva de JSPV - Onda i simpatizants al pinar de l'ermitori del Salvador a netejar la zona i la sorpresa va ser major de l'esperada. 
Al pinar hi han contenidors habilitats per poder tirar les deixalles, però la gent o no te ganes d'arreplegar-les i caminar 50 metres per a tirar-les, o les recull però les deixa tirades, o simplement passa del tema i es dedica a gaudir del paratge embrutant-lo.

Hem de concienciar-nos una vegada per totes de que embrutant la Natura embrutem la nostra casa, i la dels nostres descendents els qui seran el que paguen les repercussions de les nostres accions, al igual que nosaltres estem pagant els impactes antròpics dels últims 50 anys (aproximadament).


El que fem avui repercuteix en el demà, adonent-se'm ja i fiquem-se mans a l'obra. Pot ser siga massa tard, bo ja és tard, però no el suficient com per a intentar millorar el futur i viure d'una forma més sostenible...


Per últim, agrair a tots els que vau estar allí col·laborant: a David López per organitzar-ho tot a pesar de no poder estar allí; a son pare per vindre en el seu nom; als membres de l'Ejecutiva que vau vindre; a Pedro que em va demostrar que és una persona molt involucrada amb la natura i la seua protecció; a Paco i Ángel que són fantàstics i sempre estan en tots els llocs ;) ...


1 comentari:

  1. Elena gràcies a tú per ser com eres i per tindre sempre eixe somriure. La política amb gent com tú és molt millor, és un camí ple de sensacions agradables qe vull que dure molt de temps.

    Continua així perque JSPV amb tú té un tresor. VALS MOLT!!!

    ResponElimina