31.5.09

VERGONYÓS


Segons la última actualització d'aquest blog, el passat mes d'Abril JSPV-Onda vam pujar a l'ermita dsel Salvador a netejar la zona del pinar.


Bé, passat un mes aproximadament açò és el que es troba al passejar-se per allí:

Fem, fem i més fem!!
Entre la diversitat de les deixalles podem trobar radiadors, fundes i alfombres de cotxe, matalàs, bidons, ordenadors...
De segur que l'ecoparc enveje a l'ermita del Salvador, o al Pantano del Sitjar (al que li dedicaré una actualització pronte).


N'estic farta de la gent que conscient del que estan fent no s'adonen de que estan retallant el dret d'altres persones de disfrutar d'un lloc natural net; de que acaven amb la sostenibilitat d'allà on pasen; de que destruixen ecosistemes;etc.  En fí, tota una deshonra per al ser humà i tota la seua evolució. El pitjor de tot és que la majoria d'aquesta gent no els importa gens embrutar, ni el que pensen la resta sobre les seues actuacions.

A que esperen les autoritats a actuar?
A que espere la societat en conscienciar-se d'ara en davant i per sempre, a ser respetuosa amb la mare Terra?! És ella la que ens dona de menjar, de respirar, la que rep les nostres deixalles, la que permitirà viure als nostres fills i a la que acavarem sumant-nos a la fí dels nostres dies. El cicle de la vida sense més ni menys, tot un cicle que comença en ella i acava en ella.


M'estic cansant d'aquesta gent...
...però més m'estic cansant dels responsables de mantindre l'ordre i la neteja en aquests espais i no fan res4 comentaris:

 1. HOLA ELENA!

  Crec que la ciutadania haria de ser més responsable i no embrutar allò que és d tot el món: EL NOSTRE SALVADOR.

  Gràcies per la teua amistat. CIAO

  ResponElimina
 2. Totalment d'acord amb tu. És una vergonya.

  Espero que es prenguen mesures.

  Una abraçada. I sort als exàmens.

  ResponElimina
 3. que rapidez,se nota que te preocupa,estoy dandole vueltas a ver que solucion se le puede dar al asunto,que las supuestas competencias,guardia rural,conselleria,etc,tomen cartas en el tema y actuen,no solo en Onda si no en cualquier lugar que se produzcan,te noto cabreada y eso es una señal de una actuacion por tu parte,ah los cofios,colchones,etc,estan junto el sendero en direccion al raco del lleo,al pasar el barranco,(se puede llegar con un camion pequeño)

  porque medio ambiente solo hay uno!!!!

  saludos.

  ResponElimina
 4. EN TIEMPOS DE MI NO LEJANA JUVENTUD,EN CUANTO MI TIEMPO Y SOBRE TODO MI NIVEL ECONOMICO ME LO PERMITIA,SOLIA ESCAPARME A LA MONTAÑA,BIEN POR LA ZONA DE SORIA Y BURGOS(SIERRA CEBOLLERA Y PICO URBION) O BIEN POR LA ZONA DEL PIRINEO ARAGONES(BENASQUE,PICO ANETO Y ORDESA).LA GENTE DE ESTE LUGAR SE PREOCUPA POR SUS MONTES,LOS LIMPIAN Y SOBRE TODO PARA EVITAR QUE LOS DOMINGUEROS SE DEDIQUEN A DETERIORARLO,CREAN PATRULLAS FORESTALES QUE A SU VEZ CREAN EMPLEO.NO MIENTO CUANDO DIGO QUE LLEGUE A ODIAR LA MONTAÑA QUE NOS RODEA,SI,COMO SUENA,LLEGUE A ODIAR NUESTRA MONTAÑA,POR QUE CUANDO SALIA A PASEAR POR ELLA ME SENTIA COMO EN UN BASURERO,LA GENTE DE AQUI NO SE PREOCUPA POR SU NATURALEZA,Y ENCIMA CUANDO LES HABLAS DE MANTENER LIMPIO EL MONTE SE TE RIEN EN LA CARA.EN FIN,DESCEREBRADOS HAY EN TODOS LOS LUGARES,PERO CREO QUE AQUI ESTAN LA MAYORIA.

  P.D- CUANTO MAS CONOZCO A LA GENTE,MAS QUIERO A MI PERRO.

  PACO PEÑA MARTÍNEZ.

  ResponElimina